Kedai Kad Kahwin murah di Ipoh, Perak

Kebiasaannya bila majlis perkahwinan tinggal lagi 3 bulan, bakal pengantin akan mula proses menempah kad kahwin. Contohnya, kalau majlis bulan Mac, bulan Disember dah kena survey kedai yang boleh buat kad kahwin.

Adakah anda mencari kedai kad kahwin yang menawarkan harga yang murah di negeri Perak khususnya di bandaraya Ipoh?

Kad Dansa menyediakan perkhidmatan mencetak dan printing kad kahwin. Kami menawarkan pelbagai pakej kad kahwin pada harga yang berpatutan.

Alamat & Lokasi Kedai Kad Kahwin Ipoh

Ramai customer yang bertanyakan soalan “kedai kat mana?”

Untuk makluman, lokasi kami terletak di tengah-tengah bandaraya Ipoh. 

Alamat rasmi kami ialah: 
20 Jalan Greentown 3, Greentown Nova, 30450 Ipoh.

Bangunan sekitar kedai kad kahwin

Kalau anda tak biasa dengan alamat tersebut, kami bagi senarai landmark atau mercu tanda dan bangunan sekitar kami. Antara bangunan yang popular ialah bangunan Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP), bangunan Persekutuan, Institut Teknologi Perak  (ITP), Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), UniKL Royal College Medicine Perak (RCMP) dan juga pusat membeli-belah Angsana Mall (dulu dikenali sebagai Greentown Mall atau GM).

Kedai sekitar kedai kad kahwin

Kedai kad kahwin Ipoh terletak satu baris dengan butik Masrom Indah dan juga kafe Marmalade. Kedai kami merupakan barisan kedai dibelakang baris Bank Rakyat cawangan Greentown dan juga butik Ariani Ipoh.

Kalau anda biasa tengok peta, lokasi kami seperti dalam Google Maps di bawah.

Peta Kedai Printing Kad Kahwin Ipoh

Kami merupakan printing kad kahwin yang sudah berada di Ipoh sejak 2015. Kami mempunyai mesin percetakan digital kami sendiri. Oleh itu, kami boleh beri jaminan kualiti dan kad boleh siap dalam masa yang cepat kalau anda dah ada design sendiri.

Tempahan kad kahwin di Ipoh


kad kahwin murah ipoh perak
pakej kad kahwin ipoh
kedai printing kad kahwin ipoh
kad kahwin ipoh ipoh negeri perak
tempahan kad kahwin di ipoh