Button Badge 20pcs Majlis Perkahwinan

Button Badge 20pcs Majlis Perkahwinan

RM59.00

  • 20 pieces
  • 58mm diameter
Category: Tag:

Description

Spesifikasi:

  • 20 pieces
  • 58mm diameter

Button badge ni antara yang termasuk dalam pakej.

Anda boleh request nak tulis perkataan apa atas button badge tu nanti. Best kan??

Kalau nak bagi kat ahli rewang pon boleh. Letak je dalam paper bag, haa kan menarik tu! 😀

Team #kaddansa memang faham sangat setiap pasangan mesti nak minimize kan kos kahwin masing-masing kan?? Jadi dengan adanya pakej premium kami ni, dapatlah bantu anda jimatkan kos sebab semua dah include sekali dalam satu pakej.

Seriously memang berbaloi!!

Cepat-cepat booking dengan kami. Whatsapp kami di 010-3163730. Sales team kami sedia membantu anda

Brand